Nieuwjaarsconcert Drumfanfare Schuttersgilde

Nieuwjaarsconcert Drumfanfare Schuttersgilde

Nieuwjaarsconcert Drumfanfare Schuttersgilde Sint Martinus samen met het koor Switch uit Etten.

Op de eerste zondag in het nieuwe jaar, 6 januari geeft de drumfanfare van het Schuttersgilde Sint Martinus weer het jaarlijkse nieuwjaarsconcert, aanvang 11.00 uur.
De drumfanfare staat sinds januari 2018 weer onder leiding van Anja Loesink. Zij brengen deze zondagmorgen een gevarieerd concert met o.a. de volgende nummers; Easy Lover, Saturday Night Fever, Bohmische Traum en een Tarzan Medley. 
Er zal ook een optreden zijn van de slagwerk groep o.l.v. Hein de Jong.

Tevens is er een gastoptreden van het koor Switch uit Etten. Het koor staat sinds september 2016 onder leiding van Belinda Kamps, zij is ook verantwoordelijk voor een groot deel van de arrangementen. Het koor zingt o.a. de volgende nummers, Oceaan, Ik zou zo graag, Love goes on en Somebody that i used to know.
Samen met de Drumfanfare zingt het koor My heart will go on, Love is in the air, Halleluja en Fat bottomed girls een nummer van Queen.

Kortom een gevarieerd programma op dit nieuwjaars concert. De entree is gratis en het eerste kopje koffie wordt u aangeboden door het Schuttersgilde. 
De leden van het Schuttersgilde wenst iedereen een goede jaarwisseling en we hopen u te zien op 6 januari 2019 in ons clubgebouw.

Geef een reactie