Gelders Landjuweel Oud-Dijk 25 juni 2017

Gelders Landjuweel Oud-Dijk 25 juni 2017
St. Martinus Gaanderen heeft afgelopen weekend deelgenomen aan het Gelders Landjuweel 2017. Een groot en mooi spektakel waar allerlei schutterijen aan deel hebben genomen. Deze dagen zijn ingevuld met verschillende demonstraties en wedstrijden. Onze vendeliers zijn op zaterdag naar het landjuweel terrein gegaan om daar over de gehele dag demonstraties te geven van showvendelen op moderne muziek. Zondag waren wij met ons gehele korps paraat en hebben wij aan alle wedstrijdonderdelen meegedaan.
De opgenoemde prijzen die we behaald hebben zijn:   Acrobatisch vendelen individueel: Leroy Klenner: 1e prijs. Senior klassiek vendelen: 1e prijs. Aspiranten vendelen: 3e Prijs. Korps Luchtgeweer schieten senioren: 1e prijs. Korps Luchtgeweer schieten junioren: 1e prijs. Mini majorettes: 1e prijs. Majorettes: 1e prijs Beste majorette korps   Het was al bij al een zeer geslaagd weekend voor ons. We mogen dan ook als korps zeer trots zijn op de behaalde prijzen!

no images were found